20:01 04.02.2021

Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

2 хв читати
Кандидатом у нардепи "Євросолідарності" в Черкаській області стане Роман Сущенко

Український журналіст, колишній в'язень Кремля, перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко стане кандидатом у народні депутати від партії "Європейська солідарність" на додаткових виборах у мажоритарному окрузі №197 у Черкаській області, повідомив лідер партії, п'ятий президент України (2014-2019 рр.) Петро Порошенко.

"Фракцію "Європейської солідарності" у Верховній Раді називають спецназом опозиції. І справді, наші депутати - це люди без страху і докору, які готові відстоювати Україну будь-де: в сесійній залі, в ПАРЄ, навіть на полі бою. І саме такою людиною, без сумніву, є Роман Сущенко. Людина, яка пройшла російські катівні, яка боролася за Україну навіть у безнадійній, здавалося б, ситуації. Роман став символом боротьби за Україну, яку підтримав увесь світ", - наголосив Порошенко.

Як повідомляється на сайті "Євросолідарності", лідер партії зазначив, що досвід Сущенка допоможе в парламентській боротьбі "з російською п'ятою колоною". "Роман відразу влився в нашу команду, і можна точно сказати, що він - наша людина. Роман добре знає проблеми черкаського краю і тому принесе в парламенті багато користі - у тому числі і жителям області", - сказав політик.

Порошенко наголосив, що "завдяки таким людям, як Роман, авторитет і підтримка партії ростуть, і переконаний - далі зростатимуть".

Як повідомлялося, Сущенка, який очолює команду партії "Європейська солідарність" у Черкаській області, 5 грудня 2020 року було обрано першим заступником голови Черкаської обласної ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА