20:25 17.05.2021

Фракція "Слуга народу" підтримує кандидатуру Кубракова на посаду міністра інфраструктури

1 хв читати
Фракція "Слуга народу" підтримує кандидатуру Кубракова на посаду міністра інфраструктури

Депутатська фракція "Слуга народу" на своєму засіданні в понеділок загалом висловила підтримку кандидатури Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, повідомив у коментарі журналістам народний депутат Денис Маслов.

"Що стосується Кубракова, то остаточно його кандидатуру затвердять завтра у стінах парламенту. Щодо фракції, то я бачу велике схвалення цієї кандидатури. Загалом я бачу, що підтримка більшості у нього є абсолютно", - сказав Маслов у відповідь на запитання, чи затвердила фракція кандидатуру Кубракова на посаду міністра інфраструктури.

Він також поінформував, що фракція розглядає кандидатуру голови Податкової служби України Олексія Любченка на посаду міністра економіки.

Маслов також зазначив, що на засіданні фракції звітує нинішній міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Обговорення цього питання він назвав "дуже конструктивною розмовою".

Крім того, Маслов поінформував, що участь у засіданні фракції беруть прем'єр-міністр Денис Шмигаль і голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА