13:45 17.06.2021

Один із літаків в аеропорту Бориспіль "замінували" - поліція

1 хв читати
Один із літаків в аеропорту Бориспіль "замінували" - поліція

Київські правоохоронці перевіряють інформацію про мінування одного з літаків, що перебувають у столичному аеропорту Бориспіль, повідомляє прес-служба поліції Києва у четвер.

Зазначається, що, крім літака, правоохоронці отримали повідомлення про мінування декількох станцій столичного метро та залізничного вокзалу в Києві.

"На електронну пошту поліції Києва надійшов лист про закладену вибухівку на станціях метро "Хрещатик", "Золоті ворота", "Палац спорту", "Університет", Центральному залізничному вокзалі та одному з літаків в аеропорту Бориспіль. До перевірки цієї інформації залучені слідчо-оперативні групи районних управлінь поліції Києва, вибухотехніки та кінологи", - йдеться в повідомленні.

У ньому наголошується, що наразі правоохоронці ретельно обстежують території ймовірно замінованих об'єктів на предмет виявлення вибухових або інших підозрілих предметів. За необхідності проводиться евакуація громадян.

"Події належним чином зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. За результатами перевірки буде надано правову кваліфікацію", - резюмують правоохоронці.

Як повідомлялося, у четвер уранці станції київського метрополітену "Хрещатик", "Золоті ворота" та "Палац спорту" були по черзі закриті через анонімне повідомлення про мінування. Після проведення необхідної перевірки їх відкрили, проте після цього було отримано повідомлення про мінування станції "Університет".

Стало відомо, що робота Центрального та Південного залізничних вокзалів в українській столиці також була тимчасово обмежена через отримання повідомлення про їх мінування.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА