10:51 19.10.2021

Разумков заявив, що є членом фракції "Слуга народу" і хоче працювати в комітеті з питань свободи слова

1 хв читати
Разумков заявив, що є членом фракції "Слуга народу" і хоче працювати в комітеті з питань свободи слова

Народний депутат Дмитро Разумков заявив, що після відкликання його з посади голови Верховної Ради він автоматично продовжує членство у фракції "Слуга народу", оскільки не подавав заяв про вихід з її складу, і фракція також не ухвалювала рішення про його виключення.

"Ситуація така: у свій час 29 серпня (2019 року - ІФ) я вступив до фракції "Слуга народу". Згідно з Регламентом Верховної Ради, голова, перший заступник і заступник не входять до жодної фракції. Ця норма була виконана, але якихось додаткових документів, заяв про вихід (із фракції - ІФ) не було, і про виключення фракція не ухвалювала рішення. Тому після завершення моєї каденції на цій посаді (голови парламенту - ІФ) фактично я автоматично повертаюся до фракції... на сайті Верховної Ради я позафракційний, але виходячи з логіки (є членом фракції "Слуга народу" - ІФ)", - сказав Разумков журналістам перед початком пленарного засідання у вівторок.

Водночас він зазначив, що написав листа на ім'я голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії з проханням погодити його напрям для подальшої роботи як члена парламентського комітету з питань свободи слова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА