17:14 30.03.2021

ЦВК змінила голову і трьох членів ОВК №87 - "Опора"

1 хв читати
ЦВК змінила голову і трьох членів ОВК №87 - "Опора"

Центральна виборча комісія на своєму засіданні 30 березня внесла зміни до складу окружної виборчої комісії №87 в Івано-Франківській області, де триває підрахунок голосів на проміжних виборах народного депутата України, повідомляє Громадянська мережа "Опора".

"За інформацією ОВК, відбулася заміна голови виборчої комісії Руслана Кашнікова на Олексія Остроухова (суб’єкт подання – партія "Голос", фракція якої зареєстрована у ВР), а також Василя Білоуса на Олександра Єгорова (ВО "Свобода"), Дениса Жилюка на Євгена Павлусенка ("Голос") та Івана Федіва на Сергія Калугіна ("Слуга народу").

Нагадаємо, що зазначені члени комісії не з’явилися на продовження засідання окружної виборчої комісії 30 березня о 12 годині. Крім них, не прийшли ще п'ятеро членів ОВК", - ідеться в повідомленні.

За даними сайту ЦВК, після підрахунку 67,52% електронних протоколів лідирує Василь Вірастюк (партія "Слуга народу") – 31,3% голосів, на другому місці "свободівець" Руслан Кошулинський – 28,88%, в Олександра Шевченка (партія "За майбутнє") - 28,73%.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА