23:27 23.02.2021

Під час сутичок біля ОПУ постраждали 27 правоохоронців, усіх затриманих відпустили - поліція Києва

1 хв читати
Під час сутичок біля ОПУ постраждали 27 правоохоронців, усіх затриманих відпустили - поліція Києва

У результаті сутичок, що сталися у вівторок увечері біля будівлі Офісу президента України в центрі Києва, постраждали 27 співробітників поліції і бійців Нацгвардії.

"При забезпеченні правопорядку на вулиці Банковій постраждали 27 правоохоронців. Їм надають медичну допомогу. Всіх доставлених в управління осіб опитали і відпустили", - повідомляє Відділ комунікації поліції Києва на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

У столичному главку поліції зазначили, що в акції, яка проходила біля Офісу президента України взяли участь понад 2 тис. людей.

"Під час акції учасники використовували газові балончики та фаєри. На зауваження поліцейських не здійснювати правопорушень вони не реагували, тому словесні перепалки переростали у сутички. В результаті опіки очей отримали 27 поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії", - йдеться в інформації.

В управління поліції доставили 24 активних учасників акції. "У них взяли пояснення і відпустили", - розповіли в главку.

Як повідомлялося, за фактами подій, що відбулися, слідчі поліції Києва почали кримінальне провадження.

23 лютого Приморський районний суд Одеси засудив активіста Сергія Стерненка до 7 років позбавлення волі, визнавши його винним у викраденні депутата Лиманської селищної ради Сергія Щербича. Термін відбування покарання - з 23 лютого 2021 року. Крім того, за рішенням суду, у активіста конфісковано половину всього належного йому майна.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА