10:12 11.01.2021

Директора аеропорту в Кривому Розі підозрюють у заволодінні 5,3 млн грн - Офіс генпрокурора

1 хв читати
Директора аеропорту в Кривому Розі підозрюють у заволодінні 5,3 млн грн - Офіс генпрокурора

Директору КП "Міжнародний аеропорт Кривий Ріг" повідомлено про підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах, повідомляє Офіс генерального прокурора.

"За даними слідства, посадовець у березні 2019 року уклав із приватним підприємством договір підряду на виконання робіт із будівництва огорожі території аеропорту. У подальшому, з метою заволодіння бюджетними коштами, він підписав акти приймання виконаних робіт, достовірно знаючи, що їхня вартість завищена. Унаслідок таких дій державі завдано понад 5,3 млн грн збитків", - йдеться в повідомленні.

Так, за процесуального керівництва Криворізької місцевої прокуратури №3 повідомлено про підозру директору КП "Міжнародний аеропорт Кривий Ріг" за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненим в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування в кримінальному провадженні триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА