18:37 13.04.2021

Поліція затримала зловмисників, які викрали й катували двох іноземців в Одеській області

1 хв читати
Поліція затримала зловмисників, які викрали й катували двох іноземців в Одеській області

Правоохоронці в рамках спецоперації в Одеській області звільнили громадянина Греції та його племінника, яких викрали й катували, щоб заволодіти їх майном.

"Встановлено, що в лютому 2021 року злочинна група осіб незаконно позбавила волі 55-річного громадянина Греції та його 27-річного племінника, аби заволодіти їхнім майном. Встановлено, що впродовж двох місяців зловмисники катували потерпілих, зокрема праскою, погрожували вогнепальною зброєю, здійснювали фізичний і психологічний тиск. Зазнаючи катувань, потерпілий передав учасникам злочинної групи 600 тисяч євро та право власності на шість квартир в елітних районах Одеси", - повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Під час проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили місцезнаходження потерпілих і осіб, причетних до злочину. У вівторок, 13 квітня, працівники управління міграційної поліції Одещини спільно з оперативниками карного розшуку, слідчими та з залученнями бійців поліції особливого призначення за процесуального керівництва прокуратури звільнили потерпілих.

Двох підозрюваних у викраденні й катуванні потерпілих затримали. Водночас триває активна фаза реалізації, проводяться слідчі дії, зокрема обшуки. Встановлюється коло всіх осіб, причетних до злочину, їхнім діям буде надано правову оцінку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА