07:20 17.04.2021

Через продовження карантину пробне ЗНО в Києві і Миколаївській області перенесено на 15 травня

2 хв читати
Через продовження карантину пробне ЗНО в Києві і Миколаївській області перенесено на 15 травня

Через продовження карантину пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в Києві і Миколаївській області перенесено на 15 травня, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"За рішенням Українського центру оцінювання якості освіти, з урахуванням продовження карантину, пробне зовнішнє незалежне оцінювання в Києві і Миколаївській області відбудеться 15 травня. На Чернігівщині пробне тестування відбудеться 24 квітня", - йдеться в повідомленні прес-служби на сайті УЦОЯО в п'ятницю ввечері.

Зазначається, що незалежно від дати пробного ЗНО для учасників доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку і пройти тестування вдома. Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді в спеціальний сервіс визначення результатів.

"Учасники, які взяли участь у пробному ЗНО 10 квітня вже мали можливість внести свої відповіді на завдання всіх тестів (і того, на який ви зареєструвалися, і "бонусних") до спеціального сервісу з визначення результатів, 30 квітня отримають результат виконання тестів", - наголосили у відомстві.

Також наголошується, що учасники пробного ЗНО з Чернігівської області 24 квітня візьмуть участь у пробному ЗНО і пройдуть тестування з того навчального предмета, для проходження якого зареєструвалися; зможуть до 28 квітня внести свої відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу з визначення результатів; 30 квітня отримають результат виконання тестів.

В УЦОЯО також поінформували, що учасники пробного ЗНО з м.Київ або Миколаївської області зможуть до 28 квітня внести свої відповіді на завдання "бонусних" тестів у спеціальному сервісі за визначенням результатів;

30 квітня отримають результат виконання "бонусних" тестів;

15 травня візьмуть участь у пробному ЗНО і пройдуть тестування з того навчального предмета, на який зареєструвалися;

зможуть з 15 до 18 травня внести свої відповіді на завдання тесту, для проходження якого зареєструвалися, у спеціальному сервісі з визначення результатів;

19 травня отримають результат виконання тесту, для проходження якого зареєструвалися.

Як повідомлялося раніше, через припинення руху громадського транспорту пробне ЗНО було перенесено на 24 квітня в Києві та Чернігівській області.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА