13:21 17.04.2021

В Україні стартувала вакцинація від COVID-19 співробітників системи органів МВС

1 хв читати
В Україні стартувала вакцинація від COVID-19 співробітників системи органів МВС

У суботу, 17 квітня, почалася вакцинація від COVID-19 співробітників системи органів Міністерства внутрішніх справ, загалом щеплення планується зробити близько 800 тис.осіб, йдеться в заяві глави МВС Арсена Авакова.

"Сьогодні ми почали вакцинацію співробітників системи органів МВС від COVID-19. Першими вакцинуємо працівників, які найбільше контактують з населенням: гарнізони аеропортів Бориспіль та Жуляни, підрозділи Нацгвардії в зоні ООС, працівники громадської безпеки, підрозділи патрульної поліції. Далі вакцинуємо всіх співробітників системи МВС: Нацполіцію, ДСНС, Нацгвардію, прикордонну службу, сервісні центри, вищі навчальні заклади, експертну службу, співробітників МВС", – йдеться в заяві Авакова, опублікованій на сайті МВС.

Він зазначив, що наступним етапом медики МВС вакцинуватимуть сім'ї співробітників відомства. Загалом із сім'ями планується охопити близько 800 тис.осіб.

"Це виключно добровільна справа. Але я впевнений, що це необхідний захід для тих, хто перебуває в зоні ризику, виконуючи свої професійні обов'язки", – наголосив міністр.

Вакцинація працівників системи МВС буде здійснюватися препаратом CoronaVac, розробленим китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech, і Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech.

"Я обов'язково зроблю щеплення. Тому закликаю всіх співробітників системи МВС вакцинуватися від COVID-19, тому що це єдиний шлях до подолання пандемії!" - підсумував Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ у ніч на п'ятницю атакувала об'єкти енергетики, пошкоджено теплові та гідроелектростанції

Генштаб ЗС України: На фронті відбулося 59 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку відбито 22 атаки противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 16 ракетних і 131 авіаудар

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 14 районах скупчення сил противника

Під повітряною атакою перебували Дніпро, Кам'янське, Павлоград, Кременчук, Івано-Франківськ, н.п. Дніпропетровської і окремі об'єкти Львівської обл.

29 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Федоров представив новий комплекс дистанційного розмінування

Лоцман вантажного судна викликав допомогу буксира, перш ніж врізатися в міст у Балтіморі

По всій Україні - повітряна тривога через загрозу ракетних ударів

В аварії автобуса FlixBus у Німеччині постраждало дві українки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА