21:05 22.04.2021

Будівництво 200 квартир на Херсонщині для кримських татар, що покинули тимчасово окупований Крим, розпочнеться вже цього року

1 хв читати
Будівництво 200 квартир на Херсонщині для кримських татар, що покинули тимчасово окупований Крим, розпочнеться вже цього року

Віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що будівництво житла для кримських татар, які були вимушені покинути свої домівки через окупацію Росією Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також пільговиків у Херсонській області розпочнеться вже поточного року.

"Проект передбачає будівництво 200 квартир, як і в Миколаєві. Земельна ділянка під майбутнє будівництво розташована в Таврійському мікрорайоні. Окрім житла заплановане будівництво супутньої інфраструктури. Розпочати будівництво планується також поточного року, як і в Миколаєві", - наводить слова Резнікова під час робочого візиту до Херсонської області прес-служба міністерства в четвер.

Як повідомлялося, 16 березня 2021 року віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков і Надзвичайний і Повноважний посол Туреччини в Україні Ягмур Ахмет Гюльдере обговорили проект будівництва житла для кримських татар, які були вимушені покинути свої домівки через окупацію Росією Криму та міста Севастополя.

Зокрема, йдеться про будівництво 500 квартир для кримських татар, які обліковуються як внутрішньо переміщені особи: 200 у Херсонській області, 200 у Миколаївській і 100 у Київській.

10 квітня віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков і міністр довкілля та містобудування Туреччини Мурат Курум підписали рамкову угоду між урядом України та урядом Турецької Республіки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄІБ готовий надати допомогу Україні в запуску програм соціального житла

ЄІБ розробляє для України програму енергоефективного відновлення житлового фонду бюджетом EUR230 млн

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА