12:40 12.04.2021

Комісія ТЕБ і НС 14 квітня ухвалить рішення щодо карантинних обмежень у Києві - мер

1 хв читати
Комісія ТЕБ і НС 14 квітня ухвалить рішення щодо карантинних обмежень у Києві - мер

Рішення про продовження обмежувальних заходів для протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 у Києві ухвалюватиметься на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) у середу, повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

"У середу, 14 квітня, відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій міста, де ухвалять рішення про подальші кроки щодо карантинних обмежень у Києві", - сказав Кличко на брифінгу в понеділок.

При цьому він запевнив, що влада міста, ухвалюючи відповідні рішення, спиратиметься на поточну епідеміологічну ситуацію.

Як повідомлялося, з 5 по 16 квітня в столиці посилили карантинні обмеження. У місті не працюють школи й дитячі садки, а громадський транспорт доступний лише для забезпечення співробітників підприємств критичної інфраструктури, які можуть скористатися ним за наявності спецперепустки. Кличко раніше заявляв, що карантинні обмеження можуть продовжити до 10 травня, якщо для цього будуть необхідні підстави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА