16:44 12.04.2021

Uber запустив у Києві промокоди поїздок до лікарень для пацієнтів без COVID-19 на період обмежень міського транспорту

2 хв читати
Uber запустив у Києві промокоди поїздок до лікарень для пацієнтів без COVID-19 на період обмежень міського транспорту

Сервіс із замовлення таксі Uber надав Київській міській державній адміністрації (КМДА) промокоди на безкоштовні поїздки для пацієнтів, не хворих на COVID, щоб вони могли дістатися до місць лікування на регулярні процедури, повідомила прес-служба компанії у понеділок.

"Ми розуміємо рішення обмежити роботу громадського транспорту. Однак існують поїздки, які не можна відкладати. Ми раді можливості допомогти пацієнтам із онкологічними захворюваннями отримати необхідну терапію завдяки безкоштовним поїздкам на Uber, а також щиро вдячні водіям, які в такий складний час продовжують працювати на благо нашого міста", - наводить прес-служба слова голови з розвитку Uber у Центральній і Східній Європі Георгія Соколянського.

Зазначається, що промокоди, зокрема, можуть отримати пацієнти Київської міської клінічної лікарні №5, Київської міської дитячої клінічної лікарні №1, КНП "Дитяча клінічна лікарня №6" Шевченківського району міста Києва, Київської міської клінічної лікарні №2, Київського міського клінічного онкоцентру, КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" Дніпровського району, КНП "Олександрівська клінічна лікарня м. Києва".

За даними компанії, один промокод діє на одну поїздку з максимальною сумою 150 грн. Знижка діє на поїздки з UberX і Comfort у застосунку Uber у Києві.

Як повідомлялося, з 5 квітня у столиці посилили карантинні обмеження. У місті не працюють школи та дитячі садки, а громадський транспорт доступний лише для забезпечення працівників підприємств критичної інфраструктури, які можуть скористатися ним за наявності спецперепустки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ударів по Одеській області ймовірно ракетами Х-59, поранено 5 осіб, серед них дитина - Сили оборони півдня

Окупанти протягом дня обстрілювали Нікопольський район, є руйнування - Дніпропетровська ОВА

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА