15:30 26.11.2020

"Євросолідарність" пропонує "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "НРУ" та "УГП" створити більшість у Львівській облраді - Синютка

2 хв читати
"Євросолідарність" пропонує "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "НРУ" та "УГП" створити більшість у Львівській облраді - Синютка

Партія "Європейська солідарність" запропонувала іншим політичним силам створити патріотичну більшість у Львівській обласній раді.

Відповідний меморандум оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook народний депутат, голова Львівської територіальної організації партії Олег Синютка.

"Європейська солідарність" запропонувала "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "Народному рухові України", "Українській Галицькій партії" створити більшість у Львівській обласній раді. Переконаний, що це конкретний приклад реалізації плану об‘єднання проукраїнських сил, і на місцевому, і на загальнодержавному рівні", - зазначив Синютка.

"Місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розвиток держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на кращий європейський досвід розвитку територіальних громад і продовжуючи послідовний вектор руху нашої держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО", - йдеться в документі.

"... Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво у Львівській обласній раді, націлені на реалізацію шансу, котрий представився перед Україною. Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою і Львівщиною. Нас має об'єднати спільна програма їх вирішення, і ми зробимо все, щоб виправдати сподівання жителів Львівщини на позитивні зміни в області", - зазначено в меморандумі.

Серед пріоритетів - викорінення корупції, заходи боротьби з епідемією коронавірусу, максимальна підтримка сильних самоврядних громад, відновлення економіки, яку обрушила слабка політика центральної влади, спеціальні програми соціального захисту, розвиток туризму, спорту, якісна освіта, будівництво житла для ветеранів АТО/ООС і сімей загиблих воїнів, співпраця і розвиток громадянського суспільства. А також підтримка проектів, спрямованих на збереження культури українських Карпат, підтримка гірських територій.

"Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами і депутатами, які поділяють проголошені нами принципи та програму діяльності й готові взяти участь у формуванні стабільної більшості у Львівській обласній раді", - зазначають у "Європейській солідарності".

Джерело: https://www.facebook.com/Oleg.Synyutka.official

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА