21:30 07.04.2021

Innovation District IT Park залучив 81,5 млн кредитних коштів

2 хв читати
Innovation District IT Park залучив 81,5 млн кредитних коштів

Державний банк Польщі BGK (Bank Gospodarstwa Krajowego) погодив ТОВ "Девелопленд груп" надання кредиту на будівництво Innovation District IT Park 81,5 млн євро, повідомляє прес-служба Lviv IT Cluster, одного з ініціаторів проекту.

"ТОВ "Девелопленд Груп" отримало погодження від найбільшого державного банку Польщі BKG про надання кредиту в розмірі 81,5 млн євро для будівництва Innovation District IT Park - технологічного парку з офісами для 10 тисяч ІТ-спеціалістів, мультифункційним центром і науковими лабораторіями, який буде зведений у Львові на перетині вулиць Стрийська-Чмоли", - зазначається в повідомленні.

Загальна вартість будівництва першої черги проекту складає 136 000 000 євро. Планова дата відкриття першої черги проекту - друга половина 2023 року.

"Ми дуже довго чекали цього рішення банку, результати за цим кредитом інвестори проекту очікували отримати ще в лютому 2020 року. Однак уже тоді світові банки призупинили прийняття важливих фінансових рішень через ситуацію з настанням коронакризи. Однак ми задоволені, що інвестори проекту отримали позитивну відповідь від банку і з упевненістю можемо сказати, що проект рухається далі", - цитують у повідомленні слова Степана Веселовського, СЕО Lviv IT Cluster.

Крім офісних приміщень, на території IT Park розміститься також кампус лабораторій, вільний доступ до яких отримають вчені і студенти з різних навчальних закладів міста.

Згідно з повідомленням, генеральним підрядником будівництва буде польська компанія Unibep.

Innovation District IT Park - проект створення сучасного ділового та дослідницького центру вартістю $160 млн, ініціаторами якого виступили львівські IT-компанії. Згідно з планами, йдеться про будівництво 6 офісних будівель класу А, загальною площею 164 тис. кв. м. трьох бізнес-центрів та готелю на 15-200 номерів, а також сучасних лабораторій і навчальних площ.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОГТСУ у 2024 р. інвестує в розвиток газотранспортної системи 812,9 млн грн - регулятор

AHK Ukraine пропонує провести низку реформ для залучення іноземного бізнесу до процесу відбудови

KSG Agro шукає інвесторів для будівництва заводу за $8 млн із переробки матеріалів, що залишилися унаслідок руйнувань у Херсонській області

ЄБРР розгляне можливість спільного інвестування з UDF у майбутньому

Міжнародні інвестиції в Україну зросли до $1,2 млрд у 2023 році

Українці заробили $850 млн на інвестиціях у криптоактиви за 2023 р. - Chainalysis

Україна запускає механізм держпідтримки проєктів з великими інвестиціями - Свириденко

Інвестори зможуть одержати компенсацію за побудовані ними об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Державний департамент США та Німецький фонд Маршалла США створюють проєкт для сталого відновлення міст України

Компанія Univest інвестувала близько 300 млн грн у новий цех із випуску еко-упаковки в ІП "Фастіндастрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА