19:53 12.04.2021

Вівчарка Байдена пройде додатковий курс дресури у Вашингтоні через проблеми з поведінкою

2 хв читати
Вівчарка Байдена пройде додатковий курс дресури у Вашингтоні через проблеми з поведінкою

Вівчарка президента США Джо Байдена на прізвисько Мейджор, яка кілька разів намагалася покусати людей, пройде додатковий курс дресирування в Вашингтоні, повідомив прес-секретар першої леді США Майкл Ларос.

"Приватні уроки дресирування пройдуть у Вашингтоні, очікується, що вони триватимуть кілька тижнів", - сказав Ларос порталу ITK.

У березні Мейджор разом із другою собакою президента на прізвисько Чемп повернувся в Білий дім після того, як протягом деякого часу проходив коригування поведінки в Делавері - у приватному будинку Байдена.

Однак, за даними американських ЗМІ, Мейджор після повернення в Білий дім одного разу під час прогулянки знову вкусив людину. Таким чином, за час президентства Байдена "жертвами" його вівчарки стали вже мінімум дві людини.

Раніше прес-секретар Білого дому Джен Псакі пояснила інцидент тим, що собаки поки ще звикають до нових умов життя і нових людей. За її словами, Мейджор під час одного з інцидентів "був здивований присутністю незнайомої людини і зреагував так, що це призвело до незначної травми".

Сам Байден заявляв, що Мейджор - "славний собака", якому просто складно звикнути до того, що в Білому дому весь час ходять незнайомі йому люди.

"Варто тільки завернути за ріг, і там ви бачите пару людей, яких взагалі не знаєте", - розповів президент під час одного з інтерв'ю. "Ось він (Мейджор - ІФ) і починає захищати територію", - пояснив Байден.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА