12:43 30.03.2021

Посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня - Садовий

1 хв читати
Посилений карантин у Львові продовжили до 12 квітня - Садовий

Через стрімке поширення коронавірусу у Львові міська комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити посилений карантин у місті до 12 квітня і впровадити низку нових обмежень, повідомив львівський міський голова Андрій Садовий.

"У зв'язку з різким збільшенням хворих і госпіталізацій у Львові комісія з надзвичайних ситуацій вирішила: посилений карантин продовжити до 12 квітня; транспорт переходить у режим спецперевезень. Безкоштовний проїзд всіх пільгових категорій призупинено, і всі дитячі садки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють; школи продовжують навчання в дистанційному режимі", - написав Садовий у своєму Telegram-каналі у вівторок.

Він також наголосив, що всі магазини непродовольчої групи і будівельних товарів мають працювати тільки на винос і за попереднім замовленням, а непродовольчі й змішані ринки (продовольчої і непродовольчої групи товарів), мають бути закриті.

Водночас відкриття літніх майданчиків у закладах громадського харчування в місті відкладається до 12 квітня, а самі заклади працюють тільки на винос. Повністю забороняється проведення всіх масових заходів.

Садовий зазначив, що, за окремими поданнями поліції, комісія з надзвичайних ситуацій тимчасово призупиняє роботу декількох закладів, які порушують карантинні обмеження, зокрема "Епіцентру" за адресою вул. Б.Хмельницького, 188; "МакДональдзу" на вул. Шевченка, 7 тощо.

Львівський мер також закликав усіх підприємців перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи, якщо це можливо.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА