16:34 09.05.2021

В Одесі за порушеннями під час святкування Дня Перемоги складено більше десятка адмінпротоколів

2 хв читати
В Одесі за порушеннями під час святкування Дня Перемоги складено більше десятка адмінпротоколів

Одеські поліцейські притягнули до відповідальності двох громадян за публічне використання забороненої символіки, повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

"Чоловік у віці 63 років прийшов у парк Шевченка з георгіївською стрічкою, ще один - 17-річний хлопець - на Алею Слави зі свастикою. Обох правопорушників доставлено в територіальні підрозділи поліції. На старшого з них поліцейські склали протокол за ст.173-3 (виготовлення та пропаганда георгіївської (гвардійської) стрічки кодексу України Про адміністративні правопорушення. Питання про притягнення до відповідальності іншого порушника поки що вирішується", - йдеться в повідомленні.

Пізніше в облполіції почали повідомляти про нові адміністративні правопорушення, зафіксовані 9 травня в Одесі.

"Станом на 15.30 одеські поліцейські зафіксували 12 адміністративних правопорушень. Один протокол складено за ч. 1 ст. 173-3... шість - за ст. 173 (дрібне хуліганство), три - за ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця), один - за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, ще щодо однієї особи винесено постанову за ч. 2 цієї статті", - йдеться в повідомленні.

Водночас одеське видання "Думская" повідомляє про бійку, що сталася в Одесі на Алеї Слави біля пам'ятника Невідомому матросу. Інцидент трапився після того, як поліцейські висунули вимогу до громадянина прибрати портрет міністра оборони СРСР і члена президії ЦК КПРС Жукова. Під час бійки звучали вигуки "фашисти" і "Одеса - російське місто".

За даними видання, п'ятеро учасників бійки затримані. Ще одного порушника громадського порядку було затримано біля меморіалу 412-ї берегової батареї. Стосовно затриманих складено два протоколи за ст.173 КК, два за ст. 185 КК і один за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП. Протокол за ч. 1 ст.173-3 КК складено щодо 63-річного чоловіка, який приніс у парк Шевченка георгіївську стрічку.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА