08:48 24.06.2021

Винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголошено підозру

2 хв читати
Винуватцю смертельної ДТП в Черкасах оголошено підозру

Винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, що спричинила загибель 3-х мешканців міста, оголошено підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, повідомила прес-служба Черкаської обласної прокуратури.

"Під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 44-річному водієві автомобіля "KIA Optima" за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 3-х постраждалих (ч.3 ст.286 КК України)", - сказано в повідомленні, оприлюдненому прокуратурою в четвер уранці.

За версією слідства, підозрюваний, керуючи автомобілем "KIA Optima" і рухаючись вул.Пастерівська, з боку вул.Гоголя в напрямку бул.Шевченка, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечно і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям з бульваром Шевченка, допустив зіткнення з автомобілем "AUDI A4". У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій і пасажир, які перебували в автомобілі "AUDI A4", а також пасажир, який перебував в автомобілі "KIA Optima".

Наразі досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне і об'єктивне з'ясування всіх обставин справи.

Як повідомлялося, 20 червня в Черкасах близько 23:00 сталася смертельна аварія. На перехресті вулиці Пастерівської і бульвару Шевченка водій KIA Optima не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Audi A4. У результаті зіткнення водія КІА затиснуло всередині авто, 44-річного чоловіка за допомогою спеціальних засобів витягували рятувальники. Далі медики госпіталізували потерпілого до лікарні. Його 40-річний пасажир загинув на місці аварії.

Також у ДТП загинув 25-річний водій Audi A4. Зазначається, що госпіталізована 28-річна пасажирка Audi A4, яка отримала важкі травми, померла в Третій міськлікарні Черкас.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА