20:39 13.10.2021

Порошенко разом із депутатами "Євросолідарності" і "Голосу" вимагав біля Офісу генпрокурора зустрічі з Венедіктовою

1 хв читати
Порошенко разом із депутатами "Євросолідарності" і "Голосу" вимагав біля Офісу генпрокурора зустрічі з Венедіктовою

Україна стоїть на порозі масштабної енергетичної кризи, однак Офіс президента Володимира Зеленського більше цікавить переслідування "Європейської солідарності" за події 2014 року, заявив лідер партії, п'ятий президент Петро Порошенко біля Офісу генпрокурора.

"У країні панує енергетична криза. У країні, як сьогодні повідомили ЗМІ, у 10 разів менше енергетичного вугілля на електростанціях, ніж повинно бути. Мінімальний обсяг, який сьогодні мав бути, становить 2 мільйони 850 тис. тонн. Сьогодні 660 тис. тонн. Це означає, що країна до початку опалювального сезону залишається можливо без електрики", - наводить слова Порошенка біля Офісі генпрокурора прес-служба "Євросолідарності".

Він наголосив, що в листопаді 2014 року це питання було винесено на засідання РНБО, де були дані доручення всім необхідним структурам, включно з урядом, Мінпаливенерго, щоб забезпечити вугіллям.

"Зокрема взяти вугілля в українських державних шахтах, які зареєстровані в Україні на звільненій території або в Києві. На яких працюють українські громадяни, де виплачується заробітна плата шахтарям, для того, щоб вони не померли з голоду або не взяли гвинтівку і не пішли за гроші Росії в найманці", - зазначив Порошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА