19:31 15.11.2021

"Слуга народу" ініціювала виключення нардепа Дмитрука зі складу фракції

1 хв читати
"Слуга народу" ініціювала виключення нардепа Дмитрука зі складу фракції

Фракція "Слуга народу" у Верховній Раді на засіданні в понеділок вирішила розпочати процедуру виключення народного депутата Артема Дмитрука зі свого складу, повідомила спікер фракції Юлія Палійчук.

"На засіданні фракції "Слуга народу" прийнято рішення ініціювати процедуру виключення Артема Дмитрука зі свого складу", - написала Палійчук у Telegram.

Пізніше вона додала, що ухвалено рішення ініціювати виключення Дмитрука зі складу комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності.

Також, за словами Палійчук, було прийнято рішення ініціювати виключення Людмили Буймістер із парламентського комітету з економічного розвитку як обраної від "Слуги народу", але згодом виключеної з фракції.

Як повідомлялося, раніше глава партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що політсила на своєму з'їзді та наприкінці листопада може розглянути питання про виключення Дмитрука зі свого складу.

Раніше Дмитрук в одному з інтерв'ю заявив про своє розчарування "Слугою народу". У свою чергу голова фракції Давид Арахамія заявляв, що Дмитрук "виляє від фракції".

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА