19:00 24.07.2021

Російські найманці на Донбасі розміщують озброєння з порушенням лінії відведення

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі розміщують озброєння з порушенням лінії відведення

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації, повідомляється в Звіті Спеціальної моніторингової місії (СММ) Організації з безпеки і співробітництва в Європі в п'ятницю.

" На полігоні в районі тимчасово окупованого населеного пункту Міусинськ Місією зафіксовано 46 танків, 13 буксированих гаубиць, 2 реактивних системи залпового вогню та 47 бойових броньованих машин, які розміщені поза межами виділених місць зберігання." - зазначає Операція об'єднаних сил (ООС) в Facebook.

Як повідомляє штаб ООС, СММ ОБСЄ вкотре фіксує численні випадки перешкоджання допуску представників Місії з боку збройних формувань Росії на тимчасово окупованій території. Зокрема, на блокпостах окупованих населених пунктів Старомихайлівка, Олександрівське, Новоазовськ, Заїченко, Хрещатицьке російсько-окупаційні війська забороняли проїзд спостерігачів Місії.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА