19:45 28.07.2021

За фактом аварії літака в Івано-Франківській області розпочато кримінальне провадження

1 хв читати
За фактом аварії літака в Івано-Франківській області розпочато кримінальне провадження

Правоохоронці почали кримінальне провадження за фактом аварії легкомоторного літака в с. Шепарівцях (Коломийський р-н Івано-Франківської обл.), у результаті якої загинули чотири людини.

"Попередня кваліфікація події - порушення правил повітряних польотів. Проводяться слідчі дії для встановлення причин падіння літака", - повідомляє прес-служба Національної поліції в соцмережі Facebook.

Правоохоронці уточнили, що під час падіння літака в будинку, на який він упав, перебували жінка і двоє дітей, проте вони почули шум і встигли вибігти.

"На місці інциденту продовжують працювати слідчо-оперативна група обласної поліції, експерти-криміналісти та представники екстрених служб. У ході слідства будуть встановлені всі обставини аварії", - зазначив начальник поліції Прикарпаття.

Як повідомлялося, на приватний житловий будинок у селі біля м. Коломия впав спортивний легкомоторний літак, унаслідок чого загинули всі чотири людини, які перебували всередині транспортного засобу - пілот, житель Коломиї, і троє пасажирів-іноземців. На момент аварії в будинку людей не було, сам будинок спалахнув. За даними місцевих ЗМІ, загинув професійний льотчик, інструктор і співвласник аеродрому малої авіації в Коломиї Ігор Табанюк.

 

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА