20:46 20.01.2020

У будівлі ЦВК у Києві застрелився співробітник УДО - джерело

1 хв читати

Київ. 20 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - У будівлі Центральної виборчої комісії (ЦВК) у Києві застрелився співробітник Управління державної охорони (УДО), повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.
"За попередньою інформацією, співробітник УДО застрелився з табельної зброї", - сказав співрозмовник агентства.
Він зазначив, що обставини події розслідуватиме Державне бюро розслідувань (ДБР).
У свою чергу прес-служба ДБР пізніше підтвердила, що бюро розслідує обставини загибелі співробітника Управління держохорони в приміщенні ЦВК.
"Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого в Києві, розслідують можливе самогубство, вчинене співробітником Управління державної охорони України в приміщенні Центральної виборчої комісії (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України)", - зазначено в повідомленні.
Як встановили правоохоронці, за попередньою інформацією, близько 18:20 20 січня працівник УДО вистрілив собі в голову з табельної зброї, а саме з пістолета Макарова, і від отриманого поранення помер на місці.
Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Військова прокуратура Київського гарнізону.

Управління держохорони України на сторінці у Facebook також підтвердило факт загибелі військовослужбовця і поінформували, що загиблий був 1995 року народження.
"Керівництво та весь особовий склад Управління державної охорони України висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого військовослужбовця", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА