17:40 26.03.2020

УДО не проти використання VIP-палат у лікарнях Києва всіма громадянами

1 хв читати
УДО не проти використання VIP-палат у лікарнях Києва всіма громадянами

Управління державної охорони (УДО) не заперечує проти скасування наказу про VIP-палати в лікарнях Києва та використання їх для всіх громадян, заявляє перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник.

"Ми сьогодні отримали листа від Державного управління охорони про те, що вони не заперечують проти скасування цього наказу, щоб ці палати використовували в загальному режимі роботи", - сказав Поворозник на позачерговому пленарному засіданні сесії Київської міської ради в четвер.

Він зазначив, що рішенню про VIP-палати в клініках столиці вже 20 років. "На сьогодні їх ніхто не створював і не мав наміру наново створювати. Вони відповідно до попередніх наказів", - сказав Поворозник.

Як повідомляє сайт УДО, начальник УДО Сергій Рудь звернувся в четвер до голови КМДА Віталія Кличка з проханням скасувати дію наказу департаменту охорони здоров'я КМДА від 25 березня про організацію медикосанітарного забезпечення для осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона.

"Враховуючи єдину громадянську позицію посадових осіб, на яких поширюється дія... наказу, УДО не ставитиме жодних особливих вимог перед медичними закладами в разі можливої госпіталізації особи, щодо якої здійснюється державна охорона", - йдеться в листі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА