07:58 01.09.2020

КПВВ на Донбасі перейшли на осінній режим і продовжують функціонувати в умовах карантину

2 хв читати
КПВВ на Донбасі перейшли на осінній режим і продовжують функціонувати в умовах карантину

У зв'язку з введенням посилених протиепідемічних заходів на території України, змінено режим функціонування контрольних пунктів в'їзду / виїзду і порядок пропуску осіб, транспортних засобів через лінію розмежування в Донецькій і Луганській областях, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"В умовах карантину будуть функціонувати і контрольні пункти в'їзду / виїзду, які з сьогоднішнього дня, 1 вересня, перейшли на осінній режим роботи. Тепер перетин лінії розмежування здійснюється в період з 7.00 до 18.30", - йдеться в ранковому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру штабу ООС у соцмережі Фейсбук.

У прес-центрі звертають увагу, що в зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в Україні, за рішенням командувача об'єднаних сил з першого вересня посилені заходи з профілактики поширення COVID-19. Стосуються вони як військових, так і цивільних осіб, які проживають або планують перебувати на території Донецької та Луганської областей.

Зазначається, що буде контролюватися обов'язкове використання засобів індивідуального захисту і дотримання соціальної дистанції. Крім того, виконання, в умовах карантину, правил пасажирських перевезень на автостанціях, залізничних вокзалах, зупинках громадського транспорту.

Як повідомлялося, з 1 вересня КПВВ переходять на осінній режим функціонування, тому перетин осіб та транспортних засобів лінії розмежування в напрямку тимчасово окупованої території перетин контрольних пунктів в'їзду / виїзду буде здійснюватися до 18.00.

Зокрема, за осіннім графіком будуть функціонувати КПВВ "Мар'їнка", КПВВ "Новотроїцьке", КПВВ "Станиця Луганська".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА