07:21 11.09.2020

На КПВВ у Луганській і Донецькій областях до кінця року планують відкрити сервісні центри

2 хв читати
На КПВВ у Луганській і Донецькій областях до кінця року планують відкрити сервісні центри

На контрольно-пропускних пунктах у Луганській і Донецькій областях до кінця 2020 року планують відкрити два сервісних центри, повідомила прес-служба Луганської обласної держадміністрації.

"Роботи з їх спорудження почнуться найближчим часом. Уже в листопаді планується відкрити сервісний центр на КПВВ Щастя Луганської області, а в грудні - на КПВВ Новотроїцьке Донецької області", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що проект реалізується на кошти інвесторів: по 9,1 млн грн на кожен сервісний центр. Інвестором об'єкта на КПВВ Щастя виступила компанія "ОСТО-ГРУП", на КПВВ Новотроїцьке - компанія "Нова пошта".

Як повідомляється, в кожному сервісному центрі діятиме ЦНАП, поштове відділення, кімнати відпочинку, кафетерій, туалет, магазин. Передбачені також кімната матері і дитини, медпункт, аптека, відділення банку, буде працювати Wi-Fi, системи кондиціонування.

Сервісні центри будуть побудовані зі збірних модульних конструкцій. Всього в Донецькій і Луганській областях їх буде сім - на шести існуючих КПВВ і новому - в Щастя.

"Наше завдання - створити максимально зручні, функціональні КПВВ, щоб наші громадяни як ті, що перетинають КПВВ, так і ті, хто живе на підконтрольній уряду України території, могли отримувати усі послуги максимально зручно і оперативно. Від послуг поштових та банківських відділень в адміністративних і соціально-гуманітарних. Люди повинні на собі відчути доступність державних сервісів", - зазначив віце-прем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово-окупованих територій Олексій Резніков.

Він нагадав, що Мінреінтеграції вводить комплексний підхід для вирішення питання належного облаштування КПВВ і надання послуг на адмінкордонах і на лінії розмежування, тому всі КПВВ будуть у підпорядкуванні одного балансоутримувача - ДП "Реінтеграція і відновлення". Для надання комплексних соціальних і гуманітарних послуг на КПВВ буде здійснено відбір персоналу ДП, який забезпечуватиме високоякісний сервіс для осіб, які перетинають лінію розмежування і адмінмежу АР Крим.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА