08:15 11.09.2020

В Одеській області екс-чиновника "Укрзалізниці" підозрюють у заволодінні бюджетними коштами сумою 100 тис. грн

1 хв читати
В Одеській області екс-чиновника "Укрзалізниці" підозрюють у заволодінні бюджетними коштами сумою 100 тис. грн

В Одеській області колишньому чиновнику "Укрзалізниці" прокуратура повідомила про підозру в службовій підробці і заволодінні бюджетними коштами в сумі майже 100 тис. грн, повідомила прес-служба прокуратури Одеської області.

"За процесуального керівництва прокурорів Одеської місцевої прокуратури № 2 повідомлено про підозру колишньому начальнику одного зі структурних підрозділів регіональної філії "Одеська залізниця" в службовій підробці і заволодінні бюджетними коштами (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, з серпня 2017 року до листопада 2018 року посадовець з метою заволодіння бюджетними коштами подавав сфальсифіковані заяви на отримання компенсації за оренду житла, де фактично ні дня не жив.

Як зазначається, до заяви зловмисник залучав підроблені заздалегідь документи, а саме договір оренди однокімнатної квартири і витяг з Держреєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

"На підставі зазначених сфальсифікованих документів Укрзалізниця компенсувала підозрюваному витрати з оренди житла загальною сумою майже 100 тис. грн", - сказано в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА