12:55 16.09.2020

Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київради

2 хв читати
Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київради

Дружина п'ятого президента України, лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка Марина Порошенко очолить список "Євросолідарності" на виборах до Київської ради.

Про це було оголошено під час презентації кандидатів у депутати на чергові вибори до Київської міської ради від політичної партії "Європейська солідарність" у середу.

"Одразу хочу сказати: не почуваюся політиком, насамперед я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю. І мені не байдуже, що буде з Україною і як розвиватиметься наша столиця", - сказала вона на з'їзді столичної команди "Євросолідарності".

Порошенко зазначила, що, будучи першою леді, вона опікувалася реалізацією соціальних і гуманітарних проектів, зокрема інклюзією і оновленням державних будівельних норм, з урахуванням європейських стандартів.

"І моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлене тим, щоб усі ці нові норми не залишалися на папері, а впроваджувалися в життя", - наголосила вона.

Так, вона наголосила, що європейська країна не може існувати без розвитку та підтримки національної культури, назвавши справою честі створення Українського культурного фонду.

Також Порошенко додала, що епідемія коронавірусу не відступає, і "жоден благодійник не зможе замінити собою функції держави".

"Сьогодні в Києві недостатньо уваги приділяється вирішенню соціальних проблем. Шкіл і садків катастрофічно бракує. Лікарні не забезпечені сучасним обладнанням. Лікарі та вчителі не захищені. А отже - не захищені наші діти й наші батьки. Тому сьогодні не час спостерігати зі сторони. Час діяти й ухвалювати відповідальні рішення", - заявила вона.

За її словами, саме тому її команда йде до Київради, оскільки час перетворити столицю "на справжню європейську столицю з доступним транспортом та інфраструктурою; з сучасними закладами освіти, культури та медицини".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА