Вибори

Експерти обговорили програму кандидата на посаду мера Києва Кучеренка

Кандидат у мери Києва від партії "Батьківщина" Олексій Кучеренко під час презентації своєї програми зазначив, що він із командою знає, як зробити українську столицю однією з кращих у Європі та світі, містом із сучасною надійною, зручною для киян та екологічно безпечною інфраструктурою.

"Програма абсолютно реалістична. Вона відображає шляхи вирішення найболючіших проблем Києва. Всі про це говорять, але відмінність між кандидатами теоретиками і практиками в тому, що мало говорити, треба чітко розуміти план дій: з ким, і за рахунок яких управлінських рішень вирішити проблеми міста. В мене потужна команда. В мене є досвід на посаді міністра ЖКГ, коли ми забезпечували фінансування за рахунок Світового банку і за рахунок інвестиційних грошей. Нам треба тільки воля і бажання, а вони у нас є", – сказав політик на зустрічі з експертами, передає прес-служба "Батьківщини".

Програма доступна за посиланням.

За його словами, проблеми в Києві накопичувалися десятиріччями.

"Київ на межі інфраструктурного колапсу. Це стосується практично всього: мости, житлові будинки, теплові, водяні та електричні мережі і т.д. Це й проблема добудови метро, як на Троєщину, так і на Виноградар, й інші інвестиційні проекти, яких вкрай потребує Київ", – зазначив політик.

Він перерахував пріоритети в роботі за умови перемоги на виборах міського голови Києва. Серед них: повний аудит міста, безпека та комфорт проживання, розв’язання транспортних проблем, покращення навколишнього середовища, модернізація та заміна застарілого житлового фонду, розвиток комунальної інфраструктури.

"Найперше, що треба зробити, – забезпечити відповідне фінансування за рахунок бюджетних й інвестиційних коштів", – сказав Кучеренко.

До обговорення програми долучилися: голова наглядової ради "Київенерго" Іван Плачков, експерт у галузі транспорту та інвестицій Олександр Кава, начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин, вчений-економіст та експерт з механізмів публічно-приватного партнерства Ірина Запатріна, доктор наук з державного управління, кандидат технічних наук, професор Геннадій Рябцев, економічний експерт Володимир Панченко та інші фахівці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ