Вибори

Вихід Галушка з партії "Слуга народу" не означає, що він залишить фракцію

Заява народного депутата Миколи Галушка про вихід із партії "Слуга народу" не означає, що він залишить фракцію у Верховній Раді, заявила заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

"Пан Микола повторив, що його заявка на вихід із партії не означає його виходу з фракції, тобто він залишається народним депутатом фракції "Слуга народу", - сказала Кравчук у понеділок увечері під час брифінгу у КВЦ "Парковий" перед засіданням фракції "Слуга народу".

Заступник голови фракції в парламенті зазначила, що деякі народні депутати фракції не є членами партії і зосереджені виключно на законодавчій діяльності, не беручи участі в партійному будівництві.

Як повідомлялося, 26 вересня народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко заявив, що виходить із партії.

У своєму відеозверненні до президента України Володимира Зеленського він стверджував, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі продані.

"...на місцевих виборах місця в списках від партії "Слуга народу" були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії "Слуга народу" в моєму окрузі. У таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участі не будемо. Тому я, Галушко Микола Леонідович, офіційно заявляю про вихід із партії "Слуга народу", – наголосив нардеп.

Галушко виграв вибори депутата Верховної Ради в 97-му окрузі (центр - Бровари Київської області).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ