17:59 30.09.2020

До 6 років ув'язнення засуджено громадянина, що брав участь у викраденні євромайданівців у Києві у 2014 році

1 хв читати
До 6 років ув'язнення засуджено громадянина, що брав участь у викраденні євромайданівців у Києві у 2014 році

Київський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора Офісу генпрокурора, скасувавши вирок суду першої інстанції та засудивши громадянина, який у січні 2014 року брав участь у позбавленні волі учасників протестних акцій Євромайдану, а також незаконно купував і зберігав наркотичний засіб, до шести років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, що є його власністю.

"Встановлено, що 22 січня 2014 року засуджений, діючи за попередньою змовою із групою осіб, сприяв вчиненню незаконного позбавлення волі потерпілого, якого із застосуванням фізичного насильства було викрадено в районі станції метро "Петрівка" в Києві та доставлено до наметового табору в лісосмузі неподалік від станції метро "Бориспільська". За це він отримав грошову винагороду у розмірі 800 грн", - повідомляє в середу прес-служба Офісу генпрокуратура.

Вироком Деснянського районного суду м. Києва його було засуджено та за сукупністю злочинів визначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном два роки п’ять місяців. Не погодившись із цим судовим рішенням, прокурор Офісу генерального прокурора оскаржив його в Київському апеляційному суді.

"Вирок суду апеляційної інстанції набрав законної сили з моменту його проголошення", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА