19:06 06.10.2020

У Києві 14-річний школяр вирішив покінчити життя самогубством і ліг на колії перед поїздом, що наближався

1 хв читати
У Києві 14-річний школяр вирішив покінчити життя самогубством і ліг на колії перед поїздом, що наближався

У столиці поліцейські встановлюють обставини смерті неповнолітнього, який вирішив покінчити життя самогубством і ліг на колії перед поїздом, що наближався, від отриманих травм школяр помер на місці події.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, приблизно о 13:50 до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшла інформація про те, що на коліях неподалік від зупинки "Політехнічний інститут" поїзд наїхав на хлопчика.

Так, прибувши на місце події, співробітники поліції поспілкувалися з машиністом електропоїзда та його помічником. "За попередньою інформацією, 14-річний школяр дочекався, доки поїзд наблизиться, і в останній момент ліг на колії. Машиніст поїзда пояснив, що подавав звукові сигнали і скинув швидкість, проте хлопець не відреагував", - йдеться у повідомленні.

Ця подія зареєстрована в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Солом'янського управління поліції, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР). Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини та причини інциденту, а також опитують знайомих, із якими хлопчик навчався та спілкувався останнім часом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА