15:06 20.10.2020

У "Батьківщині" розцінили виступ Зеленського у ВР як спробу посприяти хорошому результату "Слуги народу" на виборах

2 хв читати
У "Батьківщині" розцінили виступ Зеленського у ВР як спробу посприяти хорошому результату "Слуги народу" на виборах

Виступ президента України Володимира Зеленського у Верховній Раді у вівторок був схожий на спробу зробити все можливе, щоб партія "Слуга народу" показала нормальний результат під час запланованих на 25 жовтня місцевих виборів, вважає народний депутат фракції "Батьківщина", кандидат у мери Києва Олексій Кучеренко.

"Як на мене, це не виступ президента з мудрим, серйозним і виваженим зверненням до нації. Це був виступ політика, який хоче зробити все, щоб його політична сила через 4-5 днів здобула якийсь нормальний результат на виборах", - сказав Кучеренко агентству "Інтерфакс-Україна" після закінчення пленарного засідання Верховної Ради у вівторок.

За словами нардепа, він і його колеги не повірили в те, про що говорив Зеленський із трибуни парламенту. "Ті, з ким я обговорював виступ, ставлять одне запитання: а це точно про нашу країну? У мене теж склалося таке враження", - сказав він.

Кучеренко поставив під сумнів слова Зеленського про те, що в ЄС бачать нульову толерантність до корупції в Україні. "Я можу сказати, що одна фраза у виступі мене вразила і, виходячи з неї, я розумію, що ця річ нереалістична - це коли пан президент сказав, що у нас нульова толерантність до корупції, і це підтверджують наші європейські партнери. Мені якось сумно стало від того, що він так справді думає, і я дуже хотів би побачити довідку, документ від європейських партнерів, що вони справді підтверджують нульову толерантність влади до корупції", - сказав парламентарій.

Ціллю виступу президента у Верховній Раді депутат називає спробу Зеленського виправдати проведення анонсованого на день виборів загальнонаціонального опитування. "Я гадаю, що основним завданням було виправдати своє опитування, ці прекрасні п'ять запитань, які президент збирається винести на це незрозуміле опитування в неділю. Мені здається, що це буде "скринька Пандори", яку відкриють цим опитуванням", - сказав Кучеренко.

Як повідомлялося, Зеленський у вівторок виступив у Верховній Раді з посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА