20:48 21.10.2020

У Київській області поліція затримала зловмисників, які викрали дитину з метою отримання викупу

1 хв читати
У Київській області поліція затримала зловмисників, які викрали дитину з метою отримання викупу

У Києво-Святошинському районі Київської області правоохоронці розкрили організовану злочинну групу, учасники якої викрали шестирічну дівчинку з метою отримання викупу.

"За даними слідства, 21 жовтня 2020 року на території Києво-Святошинського району Київської області учасники організованої групи викрали шестирічну дочку блогера і ведучої одного з українських телеканалів з метою подальшого отримання матеріальної вигоди в розмірі 200 тис. доларів за повернення дитини. Вони ретельно готувалися до вчинення злочину, розподіливши між собою ролі і орендувавши будівлю, в якій мали намір утримувати дитину", - повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

Вчинення злочину відбувалося під контролем правоохоронців. Під час передачі 150 тис. доларів особи, причетні до викрадення, були затримані. Дитину повернули батькам.

З метою викриття злочинної діяльності були одночасно проведені обшуки в домоволодіннях і транспортних засобах учасників цієї організованої групи. Зараз затриманим особам готується повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Досудове розслідування триває, проводяться першочергові слідчі дії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА