Вибори

Посольство США бажає українцям безпечного та успішного дня виборів

Місцеві вибори в Україні, заплановані на 25 жовтня, незалежно від їхніх результатів, стануть свідченням прогресу, досягнутого Україною у відповідь на прагнення народу до процвітання та верховенству права, заявила тимчасовий повірений у справах США в Україні Крістіна Квін.

"Цієї неділі в Україні відбудуться перші місцеві вибори з часу впровадження нових реформ децентралізації. Незалежно від результатів виборів, це підтвердження живої української демократії буде свідченням прогресу, досягнутого Україною у відповідь на прагнення свого народу до процвітання, безпеки, прозорості та верховенства права", - сказала Квін у відеозверненні.

Дипломат також закликала всіх українців дотримуватися правил, встановлених для захисту від поширення коронавірусної хвороби Covid-19. "Для всіх країн, які наразі проводять вибори, додатковим викликом є Covid-19, і ми закликаємо громадян дотримуватися місцевих правил, щоб захистити себе та інших. Доки громадяни України готуються віддати свої голоси цієї неділі, я бажаю всім безпечного та успішного дня виборів", - додала Квін.

Місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ