19:00 22.10.2020

Чотири найбільші медзаклади Одеси повністю перепрофілювали виключно під COVID-19 - голова ОДА

1 хв читати
Чотири найбільші медзаклади Одеси повністю перепрофілювали виключно під COVID-19 - голова ОДА

У зв'язку з тим, що, за розрахунками епідеміологів, кількість нових випадків захворювання на COVID-19 значно зросте найближчими тижнями, чотири великі медичні заклади Одеси повністю перепрофілювали для лікування пацієнтів із коронавірусною інфекцією COVID-19, повідомив голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций.

"Це Одеська міська інфекційна лікарня, 5-та міська лікарня, Одеський обласний центр соціально значущих хвороб та Одеський обласний клінічний медичний центр. За великої кількості щоденних надходжень пацієнтів це полегшить "маршрут пацієнта" для медиків та швидкої", - повідомляє в четвер прес-служба Одеської ОДА.

За словами Куцого, наразі готують до відкриття окремий корпус стаціонару в Центрі соціально значущих хвороб. "Це дасть нам додаткові 350 місць. Розраховуємо на підтримку МОЗ у цьому питанні", - зазначив він.

За його словами, регіон наразі максимально збільшує постачання кисню до медзакладів регіону. Очікується, що найближчими днями Одеський припортовий завод отримає ліцензію МОЗ й покриє всі потреби місцевих лікарень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА