17:12 23.10.2020

Radisson Hotel Group на початку 2021 року відкриє перший готель в Одесі

2 хв читати
Radisson Hotel Group на початку 2021 року відкриє перший готель в Одесі

Міжнародний оператор готельного бізнесу Radisson Hotel Group (раніше - Rezidor Hotel Group, головний офіс у Брюсселі, Бельгія) планує відкрити новий готель під брендом Radisson на місці готелю Milano на вул. Дерибасівській в Одесі.

"Radisson Hotel City Centre Odessa з'явиться на місці готелю Milano, розташованого в центральній частині міста, на вул. Дерибасівській, після ребрендингу та реконструкції, на початку 2021 року", - повідомила прес-служба компанії в п'ятницю.

Із запуском нового готелю Radisson Hotel Group буде представлений вісьмома готелями і 1445 гостьовими номерами на території України.

Готель Milano було відкрито в 2017 році, він налічує 90 номерів. Після ребрендингу та реконструкції номерний фонд готелю Radisson Hotel City Centre Odessa буде розширено на 37 додаткових номерів. Інфраструктура також передбачатиме ресторан і конференц-зали, які наразі вже добудовують.

Як повідомлялося, Radisson Hotel Group у липні 2020 року оголосив про плани відкрити в другому кварталі 2022 року перший готель під брендом Radisson у Києві - Radisson Hotel Pechersk Park Kiev.

Radisson - готельний бренд категорії upscale. Перший готель Radisson у світі було відкрито у 2018 році. Нині мережа налічує 50 відкритих і на стадії будівництва готелів на території Європи, Близького Сходу та Африки. Готелі мережі розташовуються в містах і передмістях, недалеко від аеропортів і залізничних станцій.

Radisson Hotel Group є однією з найбільших у світі готельних мереж. Портфель Radisson Hotel Group налічує сім різних брендів і понад 1400 готелів, які діють або будуються у всьому світі. Radisson Hotel Group управляє брендами Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson і Country Inn & Suites by Radisson.

За даними веб-сайту Radisson Hotel Group, на 23 жовтня оператор управляє в Україні чотирма готелями: двома Radisson Blu і Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska в Києві та готелем Radisson Blu в Буковелі (с. Поляниця Івано-Франківської обл.).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА