15:45 24.10.2020

Арахамія знайшов під колесом автомобіля згорток, на місці працює поліція

1 хв читати

Лідер фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія повідомив про виявлення згортка під колесом автомобіля, на місці працює поліція.

"Сьогодні о 13:25 приїхав на роботу, спрацював датчик тиску шин, вийшов з машини і оглянув колеса, під заднім правим колесом знайшов невеликий згорток. Викликав поліцію, працює бригада вибухотехніків. За попередніми даними, пристрій стеження", – написав депутат на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Національній поліції, співробітники поліції працюють на місці, поки що немає точної інформації щодо пристрою, який виявлено в автомобілі.

В ефірі телеканалу "Наш" Арахамія сказав, що після роботи вибухотехніків із собакою стало зрозуміло, що на місці немає вибухівки.

За його словами, слідчі демонтували підозрілий предмет, він був на доволі потужних магнітах. "Дістали його з чохла, там виявився предмет стеження, тобто GPS-трекер, який працює за допомогою SIM-карти. Вилучили, зокрема, SIM-карту "Київстар", – розповів Арахамія.

Депутат повідомив, що були виявлені також батарейки, щоб пристрій міг працювати впродовж кількох місяців.

Крім того, він зазначив, що не відомо, як довго цей пристрій вже працює.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА