21:03 25.10.2020

У Київраді має бути коаліція сил, що представляють Майдан - нардеп Геращенко

1 хв читати

У фракції "Європейська солідарність" зазначили, що жителі Києва проголосували за коаліцію сил, що представляють Майдан, у Київраді.

"Сьогоднішнє голосування показує, за що проголосував Київ - за те, що в Київраді має бути коаліція сил, які представлятимуть Майдан. Очевидно, що це "Європейська солідарність" і "Удар". Київ показав "зеленим" не просто жовту, а червону картку. А тому жодних "атипових" спілок у Києві бути не може", - заявила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко в ефірі телеканалу "Прямий" у неділю ввечері.

Вона також наголосила, що в "Євросолідарності" готові простягнути руку "Удару", щоб об'єднатися в єдину демократичну партію і йти на парламентські вибори єдиним фронтом.

За словами парламентарія, жоден із мерів українських міст не висунувся спільно з провладною партією.

Вона також наголосила, що на поточних виборах зафіксована найнижча явка. На думку Геращенко, одна з причин такої низької явки - пандемія Covid-19, проте також суттєво вплинуло і тотальне розчарування українців у владі. "Не існує жодної "партії влади". Є одноразовий політичний проект, який спрацював один раз і розвалюється на очах", - наголосила Геращенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА