23:18 25.10.2020

"Слуга народу" зберігає вектор на об'єднання країни, а місцевим радам слід займатися не політикою, а вирішенням конкретних проблем - Корнієнко

1 хв читати

Партія "Слуга народу" має намір продовжувати реалізовувати свій вектор на об'єднання України і хоче запропонувати всім місцевим радам не займатися політикою, а вирішувати конкретні проблеми життя громадян на місцях, зазначає голова партії, перший заступник фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

"Слуга народу" зберігає вектор на об'єднання країни. Тому що найбільш вагомі результати у нас у центрі країни. Це центральні області. Також у нас не менше представництво і на півдні, і є представництво на сході. Фактично "Слуга народу" буде представлена у всій країні, найбільшою кількістю депутатів", - сказав він в ефірі програми "Ніч виборів із Савіком Шустером" на телеканалі "Україна 24".

Корнієнко вважає, що в подальшому перед партією "Слуга народу" та іншими партіями стоїть завдання зробити так, щоб Україна не ділилася, а об'єднувалася навколо ідей розвитку, руху вперед.

"Ми хочемо закликати всіх менше займатися політикою в місцевих радах. Ми хочемо це запропонувати як такий виклик на наступні п'ять років для всіх місцевих рад. Менше займатися звільненням якихось прем'єр-міністрів, як у нас деякі обласні ради люблять робити, або висловлювати ставлення до інших країн, а більше займатися тим, чого очікують люди від місцевих рад, вирішенням місцевої проблематики насамперед", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА