17:59 26.10.2020

Харківська поліція затримала підозрюваного в серії розбійних нападів на аптеки та кредитні установи

1 хв читати

Поліція затримала 34-річного харків'янина, неодноразово судимого за майнові злочини, за підозрою в скоєнні серії розбійних нападів наприкінці минулого тижня.

Як повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області, правоохоронцям вдалося вийти на слід після його нападу на кредитну установу на вул. Валентинівській у неділю вдень.

"Розшукуваного затримали в місті Валки (Харківської обл. - ІФ). Чоловік прямував до Полтави, щоб сховатися від переслідування правоохоронних органів. Нині його затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - наводить слова начальника кримінальної поліції Московського ВП Андрія Шевченка відділ комунікацій.

Під час огляду затриманого співробітники поліції виявили і вилучили у нього пневматичний пістолет, гроші та одяг, в якому було скоєно злочин.

Крім нападу на кредитну установа в неділю, коли чоловік, погрожуючи пістолетом, забрав 4,8 тис. грн, йому інкримінують розбійні напади на кредит-кафе і дві аптеки, вчинені 22 і 24 жовтня. У цих трьох установах грабіжник, погрожуючи пістолетом, забрав понад 14,5 тис. грн

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішують питання про обрання йому запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА