14:39 27.10.2020

У Чорноморську ДВК "втратила" пакет із бюлетенями на підтримку партії Труханова - "ОПОРА"

1 хв читати

У м. Чорноморську (Одеська область) дільнична виборча комісія виявила відсутність пакета з бюлетенями на підтримку політичної партії мера Одеси Геннадія Труханова "Довіряй справам", повідомляє Громадянська мережа "ОПОРА".

"Пізно ввечері 26 жовтня члени дільничної виборчої комісії № 511026 (м. Чорноморськ Одеської області) під час здачі виборчої документації до міської територіальної виборчої комісії виявили відсутність пакета з бюлетенями на підтримку політичної партії "Довіряй справам", - йдеться в повідомленні.

В "ОПОРІ" розповіли, що члени ДВК не змогли пояснити, де є пакет із бюлетенями, зазначивши, що на виборчій дільниці його також немає.

"Після цього представник політичної партії "Довіряй справам" у Чорноморській міський ТВК викликала на місце поліцію", - йдеться в повідомленні.

Водночас пізніше територіальна виборча комісія, порадившись, розглянула уточнення про те, що ці бюлетені помилково упакували разом із бюлетенями за іншу партію. Після цього ТВК ухвалила рішення залишити документацію на повторний підрахунок усіх бюлетенів. Представник "Довіряй справам" написав відповідну заяву в поліцію.

Згідно з ч. 2 ст. 158-1 Кримінального кодексу України, викрадення, пошкодження, приховування чи знищення виборчого бюлетеня караються штрафом від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами терміном до двох років, або обмеженням волі терміном до трьох років, або позбавленням волі терміном до двох років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА