21:23 30.10.2020

Адміністрація Трампа в боротьбі з COVID-19 зазнала фіаско, вважають демократи

2 хв читати
Адміністрація Трампа в боротьбі з COVID-19 зазнала фіаско, вважають демократи

Демократи розкритикували дії адміністрації Дональда Трампа в боротьбі з пандемією коронавірусу, назвавши їх однією з найгірших невдач керівництва в американській історії, повідомляє в п'ятницю видання The Hill.

"Цей вірус - глобальна біда, але він став для США фіаско, яке призвело до смерті більшої кількості людей, ніж у будь-якій іншій країні", - наводить видання витяги зі звіту, підготовленого Демократичною партією.

"Рішення президента Трампа ввести громадськість в оману щодо серйозності кризи, його нездатність прислухатися до думки вчених, як слід захистити американців, його відмова від реалізації скоординованого національного плану, щоб зупинити поширення коронавірусу - все це призвело до катастрофічних результатів: понад 227 тис. американців померли, понад 8,8 млн американців були інфіковані, а небезпечний вірус продовжує безконтрольно поширюватися через дев'ять місяців після того, як він досяг меж нашої країни", - додають демократи.

У документі наголошується, що адміністрація США "не змогла здійснити національний план з тестування, відстеження контактів, заходів громадської охорони здоров'я і засобів захисту".

Демократи зазначили і те, що станом на вересень 9 млн американців все ще чекали отримання виплат $ 1,2 тис., про які Конгрес оголосив півроку тому.

"Дії адміністрації в цю економічну кризу принесли користь більш великим компаніям і багатим американцям, залишивши позаду багато неблагополучні спільноти і малий бізнес, котрий бореться за існування", - йдеться в доповіді.

З початку пандемії коронавірусу в США, COVID-19 підтвердився більш ніж у 9,2 млн людей. 234,5 тис. американців померли від наслідків зараження, майже 6 млн. повністю одужали.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА