22:19 11.11.2020

Штаб Трампа опротестував у суді результати голосування в Мічигані

1 хв читати
Штаб Трампа опротестував у суді результати голосування в Мічигані

Штаб президента США Дональда Трампа в середу представив позов до федерального суду проти секретаря штату Мічиган Джоселін Бенсон і представників влади округу Вейн, повідомляє американський телеканал Fox News.

У позові зокрема містяться дані про те, що під час підрахунку бюлетенів спостерігачам від демократів надавалася перевага, підраховувалися бюлетені, подані зареєстрованими виборцями, ігнорувалися деякі представлені протести.

У низці випадків, за твердженням позивачів, "спостерігачам від республіканців фізично і навмисно блокували доступ до представників виборчих комісій, посилаючись на соціальну дистанцію через коронавірус, у той час як спостерігачам від демократів дозволяли підходити ближче".

Мічиган традиційно є одним з "хитких" штатів на виборах президента США. Там, згідно з підрахунками, перемогу здобуває кандидат в президенти США від демократів Джо Байден, проте Трамп поставив під сумнів результати голосування в Мічигані, заявивши, що в цьому штаті була "велика кількість таємно вкинутих бюлетенів".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА