21:12 13.11.2020

Передвиборний штаб Трампа відкликав позов проти організації голосування в Арізоні

1 хв читати
Передвиборний штаб Трампа відкликав позов проти організації голосування в Арізоні

Юристи передвиборного штабу президента США Дональда Трампа в п'ятницю відкликали позов з вимогою перегляду результатів голосування на президентських виборах в штаті Аризона.

"Виходячи з даних стосовно голосів у всьому штаті, необхідності в судовому рішенні ... не потрібно", - йдеться в документі штабу Трампа.

Передвиборний штаб президента США Дональда Трампа і Національний комітет Республіканської партії 7 листопада подали позов в округ Марікопа (штат Аризона), стверджуючи, що порушення були допущені під час особистого підрахунку голосів.

"Працівники виборчих дільниць щосили намагалися керувати новими машинами для голосування в окрузі Марікопа і неправильно натискали і говорили виборцям натискати зелену кнопку, щоб усунути значні помилки", - заявив Метт Морган, головний юрисконсульт передвиборної кампанії Trump 2020.

"В результаті машини для голосування проігнорували голоси, подані виборцями особисто в день виборів в окрузі Марікопа", - зазначив він.

Телеканал Fox News повідомив, що наразі в Арізоні підраховані 99% голосів: Трамп набирає в Арізоні 49,1% (1 млн 659 тис. 272), у кандидата від Демократичної партії Джо Байдена - 49,4% (1 млн 670 тис. 260 голосів).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли чотири громади Сумської області

Заборона на отримання паспортів стосується тільки ДП "Документ"

У Миколаєві під час гасіння пожежі постраждало 5 рятувальників

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА