10:31 17.11.2020

Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі про причетність Тетяни Чорновол до підпалу офісу Партії регіонів

2 хв читати
Правоохоронці завершили досудове розслідування у справі про причетність Тетяни Чорновол до підпалу офісу Партії регіонів

Народний депутат України VIII скликання, активістка Революції гідності Тетяна Чорновол заявила, що правоохоронці завершили досудове розслідування у провадженні про підпал офісу Партії регіонів у 2014 році.

"Слідство завершило досудове розслідування проти мене у справі штурму офісу Партії регіонів під час масових вбивств на Майдані 18 лютого 2014 року. Після мого ознайомлення зі справою її передадуть до суду. Очевидно, Печерського. Про це мені повідомили в ДБР сьогодні", - написала Чорновол у соцмережі Facebook увечері в понеділок.

"Прокурор додав, що кваліфікацію змінювати не буде, тобто влада планує в турборежимі засудити мене за статтею "умисне вбивство", - додала вона.

Як повідомлялося, 10 квітня співробітники ДБР здійснили обшук у будинку Чорновол Їй повідомили про підозру в керуванні підпалом офісу Партії регіонів у лютому 2014 року, внаслідок чого загинула людина.

Печерський районний суд Києва 16 квітня обрав для Чорновол запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Суд, обравши запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 8 червня 2020 року, поклав на Чорновол низку обов'язків, окрім носіння електронного засобу контролю: прибувати на перший виклик слідчого, не покидати місця проживання, утриматися від спілкування зі свідками та здати документи для виїзду за кордон.

Згодом Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід із цілодобового на нічний домашній арешт Чорновол. 30 липня Печерський райсуд скоротив для неї час перебування під нічним домашнім арештом на годину.

Джерело: https://www.facebook.com/tchornovol/posts/3204171183045516

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА