17:31 18.11.2020

"Євросолідарність" закликає ВР врегулювати питання ФОП та е-декларування

2 хв читати
"Євросолідарність" закликає ВР врегулювати питання ФОП та е-декларування

Партія "Європейська солідарність" виступає за невідкладне проведення позачергового засідання Верховної Ради та врегулювання проблем фізичних осіб-підприємців (ФОП) та антикорупційного законодавства, повідомляється на сайті політсили.

"Європейська солідарність" вимагає проведення позачергової сесії з вичерпним переліком питань: вирішення проблем ФОП і закони, що стосуються е-декларування, конституційної кризи. Сподіваємося, нам видадуть підписні листи і колеги з інших фракцій підтримають цей порядок денний", - написала співголова фракції Ірина Геращенко у Facebook.

"Справедливо, якщо в цей день поставимо й питання звільнення Гетьманцева (голова парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев - ІФ) із (посади - ІФ) керівника комітету. Відповідні постанови зареєстровані, ми їх підписали. Ми навіть готові зібратися на цю сесію у вихідний день. Попри карантин", - додала вона.

Геращенко вважає, що у президента України Володимира Зеленського та монобільшості в парламенті бракує політичної волі для повернення антикорупційних норм у законодавство. "У Верховній Раді створили робочі групи з напрацювання нових законів із е-декларування, хоча 15 законопроектів вже зареєстровані - бери і ухвалюй, який найбільш адекватний. Так само і з ФОП - проблему заговорили, людей кинули, але створили чергову робочу групу", - зазначила співголова фракції.

"Питання лише в політичній волі, і не потрібно чекати грудня, МВФ, кінця світу, щоб допомогти малому бізнесу чи повернути відповідальність за недостовірне декларування", - резюмувала Геращенко.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА