11:12 26.11.2020

У Луцьку відвідувач супермаркету побився з патрульними через відсутність маски - поліція

2 хв читати

У Луцьку відвідувач супермаркету побився з патрульними через відсутність засобів індивідуального захисту, внаслідок чого один із поліцейських звернувся до медичного закладу.

Як повідомляє патрульна поліція Волинської області, 25 листопада приблизно о 14:00 екіпаж патрульних отримав повідомлення про те, що на вулиці Конякіна відбувається конфлікт між заявником і співробітниками супермаркету.

"Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що заявник перебував у супермаркеті без засобів індивідуального захисту, тому працівники супермаркету відмовили йому в обслуговуванні", - йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

Так, поліцейські повідомили чоловікові про те, що він порушує встановлені карантинні норми, але він не припинив правопорушення.

"Більше того - чинив опір патрульним, шарпав формений одяг, зірвав шеврон, рацію та боді-камеру. Внаслідок сутичок один із патрульних звернувся до медичного закладу", - додали в поліції.

Наголошується також, що 35-річний чоловік приїхав до магазину на автомобілі Mercedes-Benz S 350, яким здійснив стоянку на місці для водіїв з інвалідністю.

"Оскільки в діях особи були виявлені й ознаки кримінального правопорушення за ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу) КК України, патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького відділу поліції", - йдеться повідомленні.

Крім того, на чоловіка склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 44-3 (перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту) і за ч. 5 ст. 122 (зупинка або стоянка транспортних засобів на місцях для водіїв з інвалідністю) КпАП.

Джерело: https://www.facebook.com/lutskpolice/posts/2862329067319274

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА