07:29 27.11.2020

Заворушення відбуваються прямо біля стін президентського палацу в Буенос-Айресі, де знаходиться труна з тілом Марадони

1 хв читати
Заворушення відбуваються прямо біля стін президентського палацу в Буенос-Айресі, де знаходиться труна з тілом Марадони

Заворушення відбуваються прямо біля стін Рожевого будинку - президентського палацу в столиці Аргентини Буенос-Айресі, де через ускладнену ситуацію із гарантуванням безпеки довелося зупинити церемонію прощання з померлим футболістом Дієго Марадоною.

На кадрах, які дає в ефір аргентинський телеканал TN24, видно, як натовп прямо біля стін палацу зносить огорожі і вступає в бійки з поліцейськими.

Раніше через заворушення в центрі Буенос-Айреса влада ухвалила рішення прибрати з залу президентського палацу виставлену там для прощання труну з тілом Марадони.

Зараз труна знаходиться в одному з приміщень президентського палацу під охороною службовців збройних сил Аргентини. У приміщення допущені лише найближчі родичі Марадони.

За планом винос труни з президентського палацу для процесії на кладовищі запланований на 19:00 за місцевим часом (00:00 за Києвом п'ятниці), але через ускладнену в Буенос-Айресі ситуацію не виключено зміну програми.

Раніше повідомлялося про зіткнення футбольних фанатів з поліцією в центрі аргентинської столиці, де поліцейським довелося застосувати гумові кулі і сльозогінний газ. Є постраждалі.

Про сутички з поліцією повідомлялося і в момент початку церемонії прощання, коли натовп футбольних фанатів спробував вломитися в приміщення президентського палацу. В результаті інциденту одна людина отримала травми.

Для того, щоб попрощатися з кумиром в центрі Буенос-Айреса вишикувалася багатокілометрова черга, в якій доводиться відстоювати не менше трьох годин.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА